Kontaktlinser
Tilbage Home
Forside

Få fuld bevægelsesfrihed

Kontaktlinser er en effektiv, behagelig og sikker løsning på langt de fleste synsproblemer med klare fordele som fuld bevægelsesfrihed og nej tak til duggede brilleglas...

Mange muligheder

Der er mange muligheder, og derfor giver vi dig både information og praktisk hjælp, når du overvejer kontaktlinser. Vi begynder med en samtale om muligheder, behov osv., og derefter kontrollerer vi, om dine øjne egner sig til kontaktlinser. Så tager vi en synsprøve. Efter en grundig instruktion i brugen af kontaktlinserne får du linserne med hjem på prøve. Medmindre din løsning bliver 1-dagslinser, viser vi dig selvfølgelig også, hvordan du skal rense og opbevare linserne.

Spaltelampe-undersøgelse

Til synsprøven tager vi også en spaltelampeundersøgelse. Med en spaltelampe kan man forstørre den ydre del af øjet og den forreste del af øjets indre bl.a. regnbuehinden og linsen. Lyset fra lampen kan varieres og sendes fra mange forskellige vinkler, så man skaffer sig det bedst mulige billede af øjet.

Opfølgning

Når du har besluttet dig for kontaktlinser, vil vi efter få uger foretage en kontrol af linsernes pasform. Dine øjne bliver også tjekket, og hvis det er nødvendigt, korrigeres linsernes styrke. Her kan du også få svar på eventuelle spørgsmål. Afhængigt af hvilken linsetype du anvender, vil du løbende blive indkaldt til kontrol mindst en gang om året.

>>DOWNLOAD VORES FOLDER OM KONTAKTLINSER

Synsprøve hvordan?

En synsprøve varer ca. en halv time. Vi anbefaler, at du bestiller tid.
Synsprøve - hvordan

Kom ind

og lad os gi' dine briller et

servicetjek

  • Justering og tilpasning
  • Ultralydsrensning og pudsning
  • Stramning og justering af skruer
  • Evt. udskiftning af næsepuder
Servicetjek