Find din stil
Tilbage Home
Forside

257-060 Stilguide from Stilguide on Vimeo.

Find din stil

Briller og stil hører sammen. Derfor rådgiver vi dig om, hvad der passer bedst til din personlighed. Kom ind i butikken ... og find din stil.

Kend dig selv og din stil

HVEM ER DU ? Når du kender din ansigtsform og din farveskala, skal du overveje, hvilken type du er og i hvilke situationer, du skal bruge brillen.


 

Kend din ansigtsform

Det kan være svært selv at finde ens ansigtsform, men vi har alle sammen en ansigtsform, der overvejende er oval, rektangulær, trekantet eller dråbeformet. Den er afgørende for valg af brillestel. Det samme gælder ansigtsdetaljer: Hvordan sidder f.eks. øjnene og brynene?     

Kend dine farver

I princippet er vi domineret af enten varme eller kolde farver – alt efter vores hudtone, øjenfarve og hårfarve. Og der er stor forskel på, hvilke farver der passer bedst til de to farveuniverser.

Send signaler i øjenhøjde

Det er vigtigt, at du er tro mod din personlighed, når du vælger briller. Er du den klassiske type, der foretrækker rene linjer og enkelt design, vil en diskret brille, der farvemæssigt ligger sig op ad dine egne farver, være det rigtige valg for dig. Mens et markant og iøjnefaldende stel er mere rigtigt, hvis du er den modige, farverige type. 

Synsprøve hvordan?

En synsprøve varer ca. en halv time. Vi anbefaler, at du bestiller tid.
Synsprøve - hvordan

Kom ind

og lad os gi' dine briller et

servicetjek

  • Justering og tilpasning
  • Ultralydsrensning og pudsning
  • Stramning og justering af skruer
  • Evt. udskiftning af næsepuder
Servicetjek