• Du er her:
  • Briller
  • -
  • Børn og briller

Børn og briller

Et godt syn gør alting nemmere

Flere og flere børn får briller og langt de færreste opfatter det som et handicap. Tværtimod. Det er ”tjekket” at gå med briller, og et godt syn er afgørende også for barnets livskvalitet og indlæringsevne.
Der kommer hvert år nye brilleserier til børn, og flere af de kendte sportsmærker fremstiller nu også specifikke børnebriller til børn. Briller er derfor ingen hindring for sport.

SKAL DIT BARN HAVE BRILLER?
Som forældre skal man være opmærksom på, om barnet ofte har hovedpine, koncentrationsbesvær ved læsning, gnider sig i øjnene, kniber øjnene sammen, helst vil se fjernsyn helt tæt på eller læser med en hånd for det ene øje. Hvis man observerer flere af disse punkter, bør man kontakte en øjenlæge, eller bestille tid til en synsprøve hos os.
 

PROBLEMER MED SAMSYN
Barnets problemer kan skyldes et dårligt samsyn. Det betyder, at øjnene ikke arbejder ordentligt sammen, og det kan betyde vanskeligheder med at fokusere og dermed f.eks. med at læse. Et dårligt samsyn forringer koncentrationsevnen.

Husk, at kontaktlinser også kan være en mulighed for dit barn.

Ring eller kom forbi, hvis du er i tvivl, om dit barn har synsproblemer. Kom også gerne forbi butikken med dit barn, og se vores store udvalg i smarte børnestel. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, for børnebriller skal holde til lidt af hver. Tilgengæld må de godt være billige. Det er de hos os!

Vi er din optiker i Silkeborg, med den bedste service og priser.

k

Del indhold